Backvideo


Marknadens bredaste sortiment av backvideosystem
Högteknologiska backvideosystem för utökad komfort och säkerhet backvideo
Att backa utan sikt bakåt ger alltid en olustig känsla av att inte riktigt ha kontroll över händelserna. Oavsett vilket fordon man kör vill man veta exakt vad som finns bakom. Skulle du köra framåt med samma sikt ni har bakåt? Olyckor som sker vid backning kan bli mycket allvarliga och de är alltid väldigt irriterande eftersom det i de allra flesta fall kunnat undvikas. Med WAECO PerfectView backvideosystem har du alltid full kontroll över läget bakom fordonet. På campingplatser eller i stadstrafik där det alltid finns människor i rörelse är detta speciellt viktigt.
WAECO PerfectView backvideosystem förser dig med alla huvudsakliga standardfunktioner plus extra avancerade funktioner för komfort och säkerhet. De flesta system består av en motordriven kamera med linsskydd. Kameravärmare (tillgängliga i de flesta system) och infraröda LEDs (tillgängliga för RV-650/CFM) ser till att du alltid har klar sikt bakom dig i kyla och i mörker.
Snyggare montering av mobiltelefoner, monitorer mm
Med WAECO PerfectFit kan du snyggt placera din elektriska utrustning I bilen. Våra ergonomiska tele- och monitorkonsoler av läder, eller läderimitation, ger ett gediget intryck och du får en vettig plats för t ex din mobiltelefon eller backvideomonitor. Det gör det lättare att ha kolla på din utrustning under färd.
I menyn till vänster har vi ordnat ett urval av vårt sortiment efter bilmärke och årsmodell. Klicka på ”Tele- och monitorkonsoler”. Saknas din bilmodell kan du hitta konsoler på andra bilmärken som har liknande bilmodeller. Det står under respektive bilmärke vilka produkter detta gäller.
 • Bil & Marin Elektriska AB
  Hanögatan 10
  211 24 Malmö

  Kontakt
  Telefon: 040-930 100
  Fax: 040-930 487
  E-post: info@bil-marinel.se

 • Besök även